Ομιλητής: Αθανάσιος Τσιάμης

Ομιλητής στην εκδήλωση στις 9 Απριλίου θα είναι και ο Αθανάσιος Τσιάμης!

Ο Αθανάσιος Τσιάμης είναι Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος, είναι επιστημονικός συνεργάτης της Χαρισμάθειας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΧΑ.ΤΑ.Π.Ε και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παιδιών με Υψηλές Ικανότητες.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου McGill σχετικά με την επισήμανση των χαρισματικών & ταλαντούχων παιδιών με εναλλακτικούς τρόπους. Έχει διδάξει σε Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ενηλίκων με θέμα τη χαρισματικότητα και έχει γράψει βιβλίο για την χαρισματικότητα. Από το 1996 έως και σήμερα έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει προγράμματα εμπλουτισμού για χαρισματικά παιδιά με σκοπό την καλλιέργεια της δημιουργικότητας, ενώ έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά και Πανελλήνια συνέδρια με εισηγήσεις κυρίως σχετικές με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την επισήμανση και την εκπαίδευση των χαρισματικών παιδιών στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα.
Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Deree College στην Αθήνα και Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο McGill University στο Μοντρεάλ του Καναδά.

9 Απριλίου, Ίδρυμα Ευγενίδη! Κρατήστε θέση εάν θέλετε να είστε εκεί…

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!

Posted in News.